Jos käyttäjä ei ole vielä hyväksynyt kutsua, voit lähettää kutsun hänelle uudelleen.
Kutsun lähettäminen uudelleen
- Siirry kohtaan Asetukset > Käyttäjät.
- Etsi listalta käyttäjä, jolle haluat lähettää kutsun uudelleen.
- Avaa käyttäjän tiedot klikkaamalla käyttäjän nimeä.
- Paina Lähetä kutsu uudelleen -painiketta.
Mitä tapahtuu tämän jälkeen
Uusi kutsu lähetetään käyttäjän sähköpostiosoitteeseen. Kun käyttäjä hyväksyy kutsun, hänen tilansa päivittyy automaattisesti Aktiiviseksi. Tämän jälkeen hän saa pääsyn Builderheadiin määritetyllä käyttäjäoikeudella.