Builderheadissa voit kutsua organisaatioosi uusia käyttäjiä ja hallita olemassa olevien käyttäjien tietoja Asetusten Käyttäjät-osiosta.
Miten sisäinen käyttäjä eroaa vieraskäyttäjästä?
Sisäinen käyttäjä kuuluu organisaatioon ja voi saada pääsyn Builderheadin kaikkiin eri työkaluihin. Käytettävissä olevia toimintoja voidaan kuitenkin rajata käyttäjän käyttöoikeuksien perusteella.
Vieraskäyttäjä saa pääsyn vain hänelle erikseen jaettuihin projekteihin tai tiedostoihin. Vieraskäyttäjällä ei ole laajempaa pääsyä Builderheadin muihin työkaluihin tai organisaation sisältöön.
Huom. Mikäli haluat kutsua vieraskäyttäjän yksittäiseen projektiin, voit lukea siitä lisää täältä.
Uuden käyttäjän kutsuminen (organisaation sisäinen käyttäjä)
- Avaa Asetukset.
- Valitse vasemmalta Käyttäjät.
- Paina Kutsu uusi käyttäjä.
- Kirjoita kutsuttavan sähköpostiosoite.
- Valitse käyttäjälle käyttäjäoikeus Käyttäjäoikeus-kentästä.
- Kirjoita tarvittaessa Etunimi, Sukunimi, Titteli ja Puhelinnumero.
- Paina Lähetä kutsu.
Voit lukea lisää käyttäjäoikeuksista täältä.
Käyttäjälistaus
Kutsutut ja olemassa olevat käyttäjät näkyvät Käyttäjälistauksessa. Lista näyttää kustakin käyttäjästä seuraavat tiedot: Käyttäjä, Käyttäjäryhmä, Sähköposti, Puhelinnumero, Tila, Titteli ja Viimeksi päivitetty.
Tila-sarake näyttää käyttäjän senhetkisen tilan:
- Aktiivinen – käyttäjä on aktiivinen.
- Kutsuttu – käyttäjälle on lähetetty kutsu, mutta käyttäjä ei ole vielä hyväksynyt kutsua.
- Deaktivoitu – käyttäjä on poistettu käytöstä.
Käyttäjän muokkaaminen ja poistaminen käytöstä
- Avaa Asetukset ja valitse Käyttäjät.
- Etsi haluamasi käyttäjä taulukosta.
- Paina käyttäjän rivin lopussa näkyvää kolmen pisteen kuvaketta.
- Valitse avautuvasta valikosta haluamasi toiminto.
Poista käyttäjä käytöstä
Poistaa valitun käyttäjän käytöstä. Käyttäjä säilyy tämän jälkeen Käyttäjät-taulukossa tilassa Deaktivoitu.
Muokkaa
Avaa käyttäjän tiedot muokattavaksi.
Jaetut asiat
Näyttää käyttäjälle jaetut asiat.
Vieraskäyttäjän korottaminen käyttäjäksi
Vieraskäyttäjän käyttöoikeusryhmän voi vaihtaa samasta näkymästä kuin muidenkin käyttäjien:
- Avaa Asetukset → Käyttäjät.
- Paina vieraskäyttäjän kohdalla kolmen pisteen kuvaketta.
- Valitse Muokkaa.
- Vaihda Käyttöoikeusryhmä-kentän arvo haluamaksesi käyttöoikeusryhmäksi.
- Paina Tallenna.
Huom. Jos vieraskäyttäjä on yhdistetty yhteyshenkilöön, käyttöoikeusryhmän vaihtaminen katkaisee tämän yhteyden. Builderhead näyttää tästä varoituksen ennen muutoksen tallentamista.